Can Soler

Data del 1969 quan els fundadors de Gelats Soler, Albert Soler i Pilar Miquel, arriben a Badalona amb la intenció de buscar treball però amb la idea de difondre i ensenyar el seu ofici mitjançant els seus productes, aquí comença un cicle on es barregen diferents maneres de representar una part de la gastronomia, la xixonenca i la catalana. En primer lloc, donen vida a l’actual Gelateria Soler del carrer Francesc Layret, on fabricaven orxata i granissats, després d’uns anys, la resposta positiva dels veïns conduïa a Gelats Soler a obrir un nou establiment al concorregut carrer de Mar i darrerament un nou establiment a Montgat.

Des d’aleshores, la feina de Gelats Soler va ser la d’interpretar les demandes del seu públic així com professionalitzar-se en el seu ofici. L’any 2004, comença la campanya d’estiu fabricant els seus productes en unes noves i modernes instal·lacions a un polígon industrial de la ciutat, aquest canvi en l’espai de treball augmenta i consolida el saber fer d’aquesta casa.

FRANCESC LAYRET
BADALONA

És la primera de les nostres botigues a Badalona, oberta el 1969. Gràcies al saber fer i a l’acceptació dels veïns es va poder consolidar el negoci.

c/ Francesc Layret, 98
93 389 06 34
francesclayret@cansoler.com

CARRER DE MAR
BADALONA

Botiga oberta al 1987, situada a un dels carrers peatonals més transitats de Badalona.

Carrer de Mar 97
93 464 20 83
mar@cansoler.com

MERCAT DE
MONGAT

Aquesta es la mes jove de les nostres botigues oberta el novembre del 2016

Plaça de la Mare s/n, Montgat
93 760 83 49
francesclayret@cansoler.com