Obradors

BADALONA
Elaborem els nostres productes de la temporada d’estiu a l’obrador de Badalona, al polígon industrial “Les Guixeres”.
Aqui fem els nostres gelats, l’orxata, la llet merengada, els Gelats amb pal i molts més productes. Seguim una política estricta a nivell de normativa de qualitat per tal d’oferir-vos el millor del mercat.
XIXONA
El nostre orígen Xixonec i essent aquestes terres d’ametllers i mel fa que elaborem els productes de la temporada d’hivern com son el Torrons, Massapans, dolços i molts més al poble de Xixona, on hi tenim el nostre obrador.

Obrador Badalona

 

Fem tots els nostres productes dedicant el temps necessari per una elaboració acurada i pensant amb la salut i els sentits. Els fem artesanalment per un gran equip de professionals, veri quem dia a dia la seva qualitat per a oferir el millor de nosaltres. Triem tots els ingredients amb cura, en seleccionem els millors i amb aquests elaborem la gran varietat de productes que tenim.

 

Obrador Xixona

Tots els articles que produïm estan fets a mà pel mestre torroner, i arriba a vosaltres amb D.O. garantida. Compleix totes les normes de qualitat exigides pel consell regulador, i d’aquesta manera ens assegurem d’oferir-vos productes de la més alta qualitat i artesania fets com abans amb temps i saber fer.