Tots els nostres productes poden contenir traces d'al·lèrgens

     vegà      gelats      líquids      gelats amb pal      torrons     altres     

Gelats amb Pal

Gelats amb pal

Artesans Soler recupera la forma més antiga de divertir-se menjant un aliment i refrescant-se. Tots sabem que aquest producte està estès per les grans marques, Artesans Soler ofereix amb un format clàssic però elegant la seva línia de Gelats de pal amb la simplicitat i la naturalitat que ens aporten les matèries primeres, allunyant-se així de l’ús d’aromes i colorants.

Aquesta tipologia inclou tots aquells Gelats de pal glaçats que a la manera de veure d’Artesans Soler té o tindrà una amplíssima varietat. Avui dia comptem amb 7 referències però estem del tot segurs que incorporarem més de 30/40 referències. Us imagineu un glaçat de raïm?
Gelats amb pal
Gelats amb pal

Responent al seu nom, els cremosos, són tots aquells gelats de pal que contenen greix amb una proporció mitjana alta. És el grup de les nates, de les vainilles, dels bombons però també d’aliments com el coco i la xufla.

Com si d’un còctel en parléssim, Artesans Soler ha inclòs aquesta divisió, per fer realitat com a postres gelades, tots els còctels, combinats i begudes espirituoses que poden fer divertit i exclusiu un moment en particular o una gran celebració.
Gelats amb pal