Tots els nostres productes poden contenir traces d'al·lèrgens

Qui som

TRADICIÓ

Data del 1969 quan els fundadors de Gelats Soler, Albert Soler i Pilar Miquel, arriben a Badalona amb la idea de zifondre i ensenyar el seu ofici. En primer lloc, donen vida a l’actual Gelateria Can Soler del carrer Francesc Layret, on fabricaven orxata i granissats, després d’uns anys, la resposta positiva dels veïns conduïa a Gelats Can Soler a obrir un nou establiment al concorregut carrer de Mar.

GENERACIONS

Tres generacions fa que dediquem el nostre treball a l’elaboració gelats, orxates, torrons i dolços.
La història de casa nostra comença amb els dos avis, patern i matern.
L’avi Miquel provenia d’Alacant on es dedicava al torró i al gelat, i l’avi Soler treballava per empreses de Sevilla i Xixona com a mestre torroner i gelater.
La nostra història és com la de tants espanyols. Del poble natal vam emigrar a ciutat a fer fortuna, i és així com arribàrem a Badalona.
Actualment continuem oferint-vos tots els nostres productes fets amb cura i dedicació a les nostres botigues situades al centre de la ciutat.

HISTÒRIA

Que fem

QUALITAT

Gelats Soler és sinònim de qualitat, d’interès per tot el que pertany al món de la gastronomia i que dóna pas a conèixer i, per tant experimentar, amb noves combinacions per a poder acostar-nos a vosaltres amb responsabilitat i gaudi.

En el nostre obrador on fabriquem diàriament elaborem, gelats, orxates, granissats, gelats amb pal, etc. I quan es temporada, panellets i torrons.

Com ho fem

A Gelats soler creiem en la veritat dels productes que utilitzem, en la seva originalitat i en la seva naturalitat, tenint un respecte màxim a l’hora d’incorporar-los en les nostres creacions per tal de mantenir tot allò que ens vol oferir aquell ingredient.

La gran majoria de matèries primeres ens les dóna la terra i depenent de les condicions climàtiques aquestes canvien en sabor i textura. Per a nosaltres és important fer un estudi anual per a triar els millors ingredients independentment de la seva procedència, per així oferir-vos el millor d’arreu del món. Vainilla de Madagascar, de Tahití, pebre de Sichuan, canyella de Ceilan, maduixes de Huelva, xufla d’Alboraia, llimones de Múrcia, coco de la Costa de Marfil, mango de la Índia… Aquests són els veritables protagonistes en aquesta festa pels sentits