Tots els nostres productes poden contenir traces d'al·lèrgens

Obradors

BADALONA
Elaborem els nostres productes de la temporada d’estiu a l’obrador de Badalona, al polígon industrial “Les Guixeres”.
Aqui fem els nostres gelats, l’orxata, la llet merengada, els Gelats amb pal i molts més productes. Seguim una política estricta a nivell de normativa de qualitat per tal d’oferir-vos el millor del mercat.
XIXONA

Essent Xixona terra d’ametllers i mel, ha tingut sempre les condicions òptimes per a que tot un poble es dediqués a la producció del torró.

La qualitat d’aquestes matèries primeres ha fet que el torró rebi la D.O. Xixona, és per això que elaborem els torrons a la nostra fàbrica situada en aquesta població.

 

Obrador Badalona

Fem tots els nostres productes dedicant el temps necessari per una elaboració acurada i pensant amb la salut i els sentits. Els fem artesanalment per un gran equip de professionals, veri quem dia a dia la seva qualitat per a oferir el millor de nosaltres. Triem tots els ingredients amb cura, en seleccionem els millors i amb aquests elaborem la gran varietat de productes que tenim.

Obrador Xixona

La nostra producció és limitada i per això ens sentim privilegiats de donar la mateixa importància tant a la selecció de les matèries primeres com al procés de fabricació.
Al setembre seleccionem els ingredients: ametlla Marcona i mel 100% de Romaní i Taronger, fruits secs, canyella, xocolata entre d’altres.
I és durant els mesos de novembre i desembre quan procedim a la seva curosa elaboració perquè arribi acabat de fer a la seva taula.